Sep 24, 2009

sEoUL GaRdEn

salam sumer...

mungkin x terlalu lambt lagi kot aku nk cerite pasai hang out kat gurney plaza.

ceritenyer begini, pada bulan pose lepas, aku dan wafi plan nk berbuke kat SEOUL GARDEN..
setelah 1 week merancg jadual n mengajak, akhirnye seramai 15 jejake@pemuda@remaja pg serbu dan membuat rusuhan di sane..haha

bertolak kul 2.30 ptg after solat jumaat dgn 1 kete n 3 moto (lg 3 moto pegi lambt skit sbb x tgk wayang)...
ktorg bertolak awl sbb nk tgk wayang kot..hehe....
ktorg tgk cite GAMER (ish3, wat lagho jer)



sekadar hiasan (bulan pose kan, batal pose gk nnt)

pas ktorg tgk wayang, untk menghabiskan mase sebelum berbuke, ktorg pun maen la game...mcm game kat ats nie merupekan match between bagan n fazril


yg nie plak terpengaruh dgn cite GAMER la nie. wafi n alan mengasah bakat kot


beliau pun tidak terkecuali



who da bez racer?




untuk membuang lg mase yg ad (pttnyer bulan pose nie wat ibadat) huhu, ktorg lepak di luar..gurney dirve. di tepi laut kot...

sambil membuang mase lg, take pic di depan cermin kot.
maka, setelah lame menunggu, tibala mase nyer waktu berbuke...ktorg mengerjakan solat dulu, baru la g serbu ker tempat dan tujuan utama iaitu di SEOUL GARDEN.

nie mmg dh x sabau2 dh


semua jenis makanan yg halal ad...udang, sotong,beef,ayam dan pelbagai lg la...

dengan tekunnye....

mmg x sampai tahap amatur lg la nk memasak nie...serabut kot




pelbagai jenis minuman pun ad, pencuci mulut pun ad..aiskrim pun ad...







teka la setiap tangan yg ade tue


perut makin ke depan jer.


safwan n rafaie


abaikan jika ad ternmpk perut yg besar..


dari kiri berdiri: aku, rafaie, safwan, syazwan, fazril,mazwan, cici, alan
dari kiri yg duduk: wafi, seni, nuaq, afiq, bagan (membongkok), rizal n fifi


jadi, untuk menenangkan perut kami yg besar dan kembung (kecuali aku kot) haha..ktorg g la melepak di gurney drive (ish3, lagho lg..)

dlm kul 11 tue ktorg pun bertolak menuju pulang ke kampung....(kolej kediaman la kot) alhamdulilah...kenyang n puas hati gk la. syukur2...
p/s: kene ganti teraweh la kot nie...huhu

6 comments:

Adib said...

Selamat Hari Raya Naqib
gambar konvvoi mane?

Caahwee mane? =P

w a f f l e said...

the best garden eva!!
we spend for 2 hours eating there. o.k lah kan, we pay we stay.. hahaha..

phyto hystrix said...

Slm,

Slmt Hr Ry Aidilfitri encik naqib,maaf zahir n batin.

Tp...ngape x bwk coaster mktb je teruih? Wii...

Jgn mare,bln ry x abih lg. ;)

chris@dotagaki said...

selamat hari raya. Bestnye gi seoul garden.

pencari sejati said...

adib
dh post dh kan

wafi
yap!! bez sgt...

phyto
salam aidilfitri gk
mmg nk bwk coster..tp..jalan jem ar..susah pun..lg bez bwk moto...

chris
nk g makan tenpayaki plak la

instink_tesolzz said...

amboi....aku sbnrnye dah bnyak kali mkan kat situ....but still admire all those food....hmm tu napak gyenye tak smbhyang terwikh la kan...
ish2...