Jan 9, 2010

PISMP 2010

Assalammualaikum dan Salam Senyum Semesti



Dah seminggu aku di IPG KPP. Jadi, untuk tahun nie, aku dah masuk Program Ijazah Sarjana Muda Perguruan (PISMP)! Alhamdulilah. Maknenyer, aku sudah mulekan perjuangan untuk mengenggam segulung ijazah. Yeah!! Gumbira tidak terkate.






Akhirnyer!! Tahniah juge kepada rakan2 bakal guru yang lain. Mari kita sama2 meneruskan delegasi perjuangan mendidik anak bangsa Malaysia. Hurm, hari pertama kuliah (4/1), kami memulakannya dengan mendaftar dan sah menjadi pelajar PISMP. hehe.




Walaupun baru daftar, tapi ktorg dh memulakan kuliah. Dan esaimen pun dh dpt!! Ouh, smgt sungguh kami menerimenyer.uhukz. Dapat pensyarah baru bagi subjek yg baru. Bez sume pensyarah nyer. Tapi, IPG lain kan, deme start kuliah minggu depan. Taklimat pasal PISMP, B.I.G, n PBS pun dh wat tau. Kami x wat pun. huhu. (no komen).







Jadi, ad 4 tahun lg sebelum aku bergelar GURU. Waaa....cuak gk la. Jgn riso erk kekwan. Kite ad pensyarah yg akn membantu kite untk membentuk diri kite dan bergelar GURU yg bagus dr pelbagai aspek. InsyaALLAH.





Jadi, sebelum aku mengakhiri post nie, aku nk ucapkan SELAMAT HARI LAHIR untuk bulan Januari kepada:-
1. Nazirul Syahmi (1/1)
2. Nadiatul Husna aka Cimek (2/1) klik
3. Diyana Nabila bte Abd Wahid (3/1)
4. Hazwan Haris aka Oneng (3/1)
5. Nur Faten Shafiza (4/1) klik
6. Siti Naqiah (7/1)
7. Cik Monis (12/1) klik
8. Haziq Tan (20/1)
9. Afifah Husni (26/1)
10. Megat (26/1)
*Mean, aku akan kureng update my blog la kot. huhu
**Ad mase, ad lg nafas, ad jodoh, kite berjumpe lg erk.
***InsyaALLAH

4 comments:

ninim said...

kursus aper

♫bEaR Ω rAnGgi said...

tahniah dah msuk pismp,,..
samelah kita...neway nak tnya...
ipg kpp tu ipg persekutuan pulau pinang ke??huhu~slalu dngar i4p,,..

Anonymous said...

tahniah naqib..smart2..nnt ajo ank ak..haha -kole-

pencari sejati said...

ninim
KSED...anda?

bear ranggi
tq2..tahniah kpd anda juge...
ipg kpp=i4p

kole
tq kole....insyaALLAH..aku ajo ank ko..abes la anak ko nnt..be ready..haha