Dec 19, 2008

YUKI TARO

wow... sungguh cute comey seekor binatang yg didaftar kan name nyer di jabatan pendaftaran negara dengan name SOFIE ALIMULLAH. Name panggilan nyer Yuki Taro . Tubuh yg kecil seperti biji kacang, mata yg bulat berwarna hitam seperti kegelapan mlm, kaki2 yg sungguh kecil bagai kan ranting2 kayu yg mudah patah, telinga nya yg capang(hehehe), mulut yg seksi, hidung nye yg mancung.

ini lah die seekor hamster dr spesis dwart winter white, telah di datang kan khas untk rakyat malaysia. sejak kehadiran beliau, kucing2 di rumah nie x senag duduk. asyik nk terkam jer YUKI TARO nie. mungkin mimi dan gendut merasakan kedudukan istimewa mereka tergugat atau melihat yuki nie makanan yg paling sedap n lazat untuk di makan.

aduh... cute nyer beliau nie.....

kelihatan sungguh kelaparan

"jemput la masuk rumah i"

"keluar bersiar-siar sekejap"

banglo 2 tingkat yg di bina khas untuk beliau.... sumer kelengkapan ad..




21 comments:

~cik manis~ said...

oi2..
x de ke bnglo mahal skit kasi dy duduk?

pencari sejati said...

ala..
beli yg 2 tingkat n murah nyer dulu..
takut nnt jadi cm kat bukit antarabangsa plak....
hahahaha

i said...

btol 2 ps...aku skog kau...

tapi aku rasa yuki taro 2 kalo dapat kat kucing aku die xmkn lorh...die wat bola sepak jar....hahahahaha...tapi kalo kat mnis nya kucing 2 xtau lar kan...
hahahaha

pencari sejati said...

ish ko nie..
bkn manis nyer kucing la...
die nyer jantan...
wakakakaka....

i said...

o0ooo00... bis2 kucin sapo???ermmmm....kn siasat nie????

pencari sejati said...

kucing yg ganaz 2= manis punyer jantan

i said...

yaka???aku phm2....

Adib said...

apasala nama betul islamik tp na,a panggilan pegi jepun pulak adoiiyaii

pencari sejati said...

tah ler..
aku pun x tw la...
akk aku yg bg name cm 2...
hahahahha

farid said...

dulu ak bela hamster mule2 je semangat ..lame2 dah jadi malas..
last2 mati ;(..uhuhuhuh

pencari sejati said...

ish..
truk nyer ally nie..
ish3...

farid said...

aku tau ko pun same nnti..hahaha

i said...

2lar...kite syg biler die come jar...bilar dh bosann....hbis lar....hahahah

AbD WaFi 90 said...

hamster pn kecik, anak dia cam na ah??

i said...

hemster betelur ka???

pencari sejati said...

x la..
anak die kecik giler la....
xde bulu wak2 die lahir 2..
mmg kecik...

hamster beranak la..

safwansofruddin said...

apada...
name islam dowh hamster ni..
mmg dah jadik islam ke?
HAHA!
tapi bela hamster kena slalu jaga2..
diorg ni ske masuk lubang tandas..tu yg byk kes hamster mati kat ctu..
apapun,slamat membela!

i said...

beranak yer???aku ingat betelur cz kecik sngat???hahaha

Frankie Foo™ said...

aku rase,pasni abes la hamster tu!

Cam dy xtaw je betapa BAHAYA nye Naqib nih..

Haha..

UTK HAMSTER:weyh,ko dh tulis wasiat blom?aku rase mlm ni mlm last ko sebab naqib ckp mlm ni dy nk.......

pencari sejati said...

to safwan: ad ke hamster masuk lubang tandas?
die wat pe kat tandas 2?
xpenah dego pun...
hahahaha...

to mr i: mmg la die beranak..
kalo cik monis xtw la..
hahahaha

to frankie pemicit:ko ckp dgn hamster ker?
paham ker die 2?
gilo agk nyo pemicit sorg nie...
aku nie pencinta alam...
lain lak ko frankie... suke menTUT jer....(tidak disiarkan untk kesejahteraan org ramai)

i said...

hamter mamalia or reptilia???
kah3....