Apr 14, 2010

Bila masa untuk aku berehat?

Assalammualaikum dan Salam Senyum~

Aku memerlukan masa untuk aku berehat seketika dari segala kerja yang membelenggu aku. Tapi sudah menjadi lumrah kita sebagai manusia dan pelajar. Tidak boleh lari dari segala tugasan.


Aku hanya berharap dan berusaha untuk melakukan yang terbaik dalam segala kerja dan tugasan aku. Sokongan dan dorongan banyak aku terima dan terima kasih diucapkan. Sayang kepada semua yang berada bersama aku. Minta maaf jika menyusahkan sesiapa dan terasa dengan emosi aku yang kadang-kadang tidak menentu.

Namun, aku perlu untuk berubah dan menyedari beberapa hakikat dan perkara yang berlaku di sekeliling aku pada waktu ini. PERUBAHAN bermula dari dalam diri kita.

Sekian...~

8 comments:

ronaldo said...

Ya, tanggungjawab kita sebagai pelajar memang tak dapat dilarikan dengan kerja2 yang bertimbun.

Tapi aku rasa, masa sekarang ini je kau akan rasa benda2 macam ini. Sebab nanti, bila kau dah masuk alam pekerjaan, kau akan rindukan zaman belajar ini. Chill okey !

Take lah benda ini sebagai challenge. Kau boleh punya. Good luck.

pencari sejati said...
This comment has been removed by the author.
ChocohoLic said...

penatnye la gorilla..
smpi ttdo dlm kelas..
gagagaaa ;)

pencari sejati said...

nurul fatin bte yeop ahmad
cik rimau je x tido dlm kelas. mengaum byk2. haha

ronaldo said...

Tak perlu kot nak bagi tahu sebab tak penting pun lah. Aku cuma komen blog kau je, so tak tahu pun tak pe okeyy. :)

chris_lim said...

hey how r u. long time no c :)

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Thoyba Mursyidah said...

insya Allah, tanggungjawab itu boleh jadi nikmat. Terkadang manusia yang memilinya untuk menjadi beban.
Apapun, selamat berjuang.