Jun 23, 2009

wOrDLeSs

salam sumer kawan2....

sudah agak lama aku tidak meng-update blog yang aku sayangi ini.
perkara yang aku hendak sangat update ialah aktiviti aku di UTHM, johor.

akibat kelembapan internet, aku tidak dapat hendak update dan cerita panjang lebar sewaktu aku di UTHM. aku akan cari masa dan kelajuan internet sangat penting untuk aku post cerita aku...

jadi, harap kawan2 bersabar dan enjoy anda punya hidup dengan batas2 yang telah ada...
jumpa lagi kawan2...

salam...

11 comments:

syauqah said...

umm..yala...
sibuk sangat mase kat uthm tu..

sampai balik pom demam2...
nak samapi terengganu tu sampai amek mase sampai 2 ari...

pape pom...tahniah..
i4p rankng ke berapa??

athirah mohamed~ said...

gila ah naqib.

macho gile trima hadiah tadi.
aku ingat hang AKAN jatuh sebab dalam keadaan jaga sedia nak gelakkan orang.

hehe.

anyway, congrats.
rangking agak tinggilah kan kalau campur dengan semua debater.

p/s: weh jom masuk pantun.
aku ajar.
FOC.

=D

Adib said...

ko dapat nomboq bapa

beth aziz said...

salam
at last
dpt jgk jumpe blog hang nih
dpt adiah ape??
bgtaw pon
huhu
btw
keep in touch okayh
=)

beth aziz said...

salam
at last
dpt jgk jumpe blog hang nih
dpt adiah ape??
bgtaw pon
huhu
btw
keep in touch okayh
=)

pencari sejati said...

syauqah
tue la...
jauh...
dr utare nk ke selatan..
dr pantai timur nk ke selatan...
tp bez..
dpt berjalan

segan ar nk ckp ranking..
bukn hebat pun...
huhuhu

tretchan...
macho ke? kutuk aku erk...
dh le aku mengeletor... rase cm nk jatuh jer sebeno nyer..huhhu
sori la..aku x pandai pantun...
huahauhua

abe..
aku dpt 57 dr 140 org..
ranking debater jer..
huhuhu

zubaidah
dpt sijil jer..
xde hadiah pape...
huhu
bg wak2 perhimpunan..
segan gilo..
huahauuha

syauqah said...

tanak cakap???

nak tgik ranking yang lec dapat la...
kui~

syauqah said...

tanak cakap???

nak tgik ranking yang lec dapat la...
kui~

syauqah said...

kamu dapat ke ranking debater??

nak gak boleh??

anta kat nuradila_1990@yahoo.com??
boleh???

kami tak dapat..

pencari sejati said...

syauqah
ok2..
try anto...

syauqah said...

t try anto k..

ingat ke tahun ni tade ranking untuk individu...

lau tak susahkan anta la ye..
tq..