Jun 2, 2009

WoKeY

seperti yg korg sedia maklum, 1st week nie aku g hksbp kat ssp n 2nd aktiviti aku x dibuat lg. so, untk n3 kali nie aku nk cite pasai perkare2 pelik+ok+benar+tah pape (hahaha) yg berlaku di sane...

aku bertolak dr stesen bas manjung pada ari sabtu kul 8.15 pagi. trus sampai ke pudu. then naek lrt ke bandar tasik selatan untk tuko naek erl ke putrajaya....

dh ler aku 1st tyme naek erl.. tmpt pun xtw. aku pun terlajak la ke klia..hohoho

pas2, patah balik ke stesen putrajaya/cyberjaya. buang mase jer la aku nie.

sampai kat putra sentral, kene tgg bus ke ssp. naek rapidkayl trus ke ssp. alhamdulilah, aku selamat sampai ke ssp. wak2 aku sampai 2 semesti ngah lawan dgn sains muar.

aku lupe la usul pe..tp deme menang... (aku xnk ulas pasai bahas sgt, secare umum jer)

match ketiga lawan dgn kisas. alhamdulilah..menag lg...dgn secare rasmi deme layak untk masuk pusingn ke-2. pas2 lawan dgn saina..dgn usul yg bias kepada kerajaan, deme menang. masuk suku lawan dgn sains slangor. usul bias lg n deme xde luck untk jadi kerajaan.

tp.. budak2 nie berjaye untk membuat kan sains selangor goyah. dgn usul yg bias o tiuristik, cm ner la nk wat hujah. budak2 2 berjaye wat perbahasan ari 2 menyeronokn (bg aku la) tp x cukup enjoy lg.abis cite pasai bebudak garit 2...

sepnjang aku kat sane, ad sorg budak pemicit n garit yg teman aku..name nyer x bley dibgtw..hahahah..

ex-semestian yg lain pun ad dtg gk...putri mahirah. skrun dh jadi bussinewoman..berjaye lg 2...so, kepade gurl2 yg nk tempah aksesori gurl like handbag ke kan, g la ke blog die..(jadi promoter plak aku nie)..beliau juga seorg debater yg hebat

ad satu kejadian yg aku xkn lupe kan kat sane!!! 4 boys student, deme kene tido kat ssas. aku pun menumpg la tido kat dorm budak2 2 kat ssas.. last nite kat sane.. SELUAR JEANS KESAYANGN AKU HILANG KENE CURI!!!!!!! #$#&%*&*%$^!!! x gune btol la.... budak2 yg lain plak ilang nset, mp3 n baju. memalukan btol la... sekolah sultan alam shah!! kat c2 la aku ilang sluar... xtw la sape yg mencuri..xnk fitnah sesape...huhuhu

nie je la yg dpt aku cite..aku rase cm x bes jer n3 aku kali nie. 3 hari tertangguh sebenonye nk post n3 nie... no idea nk tulis pe..may sbb kehilangan JEANS kesayangan kot..huhuhuhu

nie final basket... SDAR vs SAINS KUCHING

tempat berlangsung nye HKSBP 2009


BANNER

pe yg aku dpt kat sane, ad beberape kelemahan yg perlu diperbaiki la. yg paling utama adalah usul untuk perbahasan. kene dititik beratkan. supaya perlawanan nnt dijalankan dgn adil.
p/s: aku nk JEANS aku balik!!!!! (xpe, elaun dh masuk, bley beli JEANS baru!!) hahahaha



9 comments:

chris@dotagaki said...

haha kesian hilang jeans..

siCipot said...

weh..ko xtgk dak sakti ke?

Adib said...

xcite pon sape menang
depe mng ke kalah

n one more padan muke suar ko ilang

kryptonian child said...

ye la naqib.....
dah ko liar sgt kat sas mlm tuh....
kan da hilang seluar(dengan nada sinis)...hahaha......

pencari sejati said...

chris
tq..ad gk yg pity on me..

kecik
ramai sgt org la..
tgk semesti jer la..

abe
semesti kalah suku dgn sains slngor..
final nnt between smap kajang n sains slangor (aku jangke smap k menang)
sampai ati kate padan muke..huhu

ibnu garit
pe liar nyer?
aku x cm ko..melilau-lilau kat sane..
hahaha

kryptonian child said...

hello...
aq melilau pown.....
sapew yg duk kat sane smpai 2 mlm?????
oooops...
kau kan....
hahaha....

pencari sejati said...

aku dok 3 mlm la...

haha..
tumpang tido jer..
bukan nyer memlilau-lilau cm ko..
hahaha

teech ryza said...

hahah
pemicit garit??
pe tu??
btw dak dell uh mmg nak kne

pencari sejati said...

bersabar je la dgn dell tue..
x cite pape pun la..
hahaha