May 29, 2009

EnTaH

yyeeyyyy!!! dh cuti!!! sronok nyer....

alhamdulilah...aku dh ad kat umh... smlm kul 9pagi bertolak dr maktb dgn moto. smpi kul 12 suku. i luv u LC 135. tq sebb berkhidmt dgn baik smlm. nnt i bg u hadiah erk (pe agk nyer LC 135 nak erk?)



so, pe plan aku nk wat cuti nie?

mengikut plan awl yg telah dirancg sejak negara merdeka lg, (lame nyer aku dh idup) 1st week nie aku nk g SSP. tgk junior2 aku bahas untk HKSBP. bile balik dr SSP, aku nk wat revolusi pada pakaian formal aku. mayb beli baju baru, o wat kombinasi terhadap kesepadanan baju, tie n seluar aku untk di pakai kat matb next sem.


pas2, 2nd week cuti, aku nk g kelantan. melanjutkan trip sebagai seorg pelancong+pegembara+pejalan=pencari sejati. hahahaha. sesuai kan. pas balik 2, aku nk plan untk trip ke bukit merah bersama kawan2 batch skul aku.


3rd week plak, aku nk g skul ambek sijil skali dgn budak batch aku. pas2, lepak kat skul. over nite kat sane. windu kat skul.


pelik gk kan, asl xde trip dgn family.bukan aku mengabaikan family, tp 4 dis oliday,my parent kate x dpt cuti. so, trip family xde la 4 dis oliday. aku akn dok umh jer la. untk tidak busan dok umh, aku dh plan la bende2 kat atas 2.


TP!!!!


punah sebahagian plan yg aku dh rancg.

wawaaaawawa... huhuhuhuhuhu... sedey nyer


aku kene balik maktb awl. seawal 2 mgg. huhuhu. sedey gile la... di sebabkan ad hal yg x dpt di elak 2 la.. aku terpakse merana dr melakukan plan yg dinyatakan di atas... ad ke ptt...
nk wat cm ner... hal aku nie adalah salah satu dr target aku awl taun nie... aku harap segala pengorbanan yg aku lakukan untk hal nie akn berbaloi.. insyaALLAH

p/s: bile elaun nk masuk.... dh pokai dh nie..huhuhu


9 comments:

chris@dotagaki said...

Best jek plan... HAha nak elaun gak, baru lagi best time cuti ni.

phyto hystrix said...

oh. twisted ending btl le..xpe,sabo je le encik naqib,duk kat ipgm pp ni pun best jgk! heheheheh (gelak buat2) hihi! apepun hepi holidei!

anak pak man said...

weh, ada pa kat maktab smpai 2minggu awai kena blk??

pencari sejati said...

chris
tgg next sem la...

phyto
huhu..
busan dok sane la..

anak pak man
aku kene prepare untk debat la...
sbb 2 balik awl..
dtg2 la jenguk kau kat sane

siCipot said...

hahaha pdn muke ko, air suam!!!hahahaahaha

pencari sejati said...

kecik..
x gune..
huhuhu...
bg la kte2 semngt untk aku stay kat sane..
hahahaha

The Exquisite Instigator said...

haha. xpe2. de kebaekannye :)

phyto hystrix said...

ate encik naqib,kalo busan bramah mesra la dgn uncle 1 stop..anda jgn risau..dah abih2 busan anda melawat le tmpt2 mnrk dkt pp tsebut,insyaAllah terubat le keboringan anda. :D (gud luck utk debat tu nnt ok!)

pencari sejati said...

aza
mayb ad baek nyer.. huhuhu

phyto
ate, dh uncle 2 nnt pelik plak je tetibe aku mesra2 dgn die..hahaha..trus tutup kedai plak...
ad ke tempt menarik akt maktb 2??
bgtw skit..huhu