Aug 19, 2009

sEmOgA BeRjAyA~~~~jUmPa LaGi

sudah lama aku tidak update blog aku ini. agak sibuk dengan tugas seorang bakal guru (bajet ar). dengan aktiviti luar yang disertai. alhamdulilah, ada peningkatan dalam bidang yang aku minati ini iaitu debat. masih ada ruang lagi untuk meningkatkan diri.

jadi, entri kali ini memang istimewa. ditujukan khas buat sahabat aku yang akan pergi meninggalkan aku dan sahabat2 lain yang masih ada di Tanah Tumpah Darah pergi ke Tanah Asing. nama diberi Mohd Adib Bakeri. Dok Bota, Perak.

malam ini, pukul 11.59 beliau akan menaiki kapal terbang untuk ke Amerika Syarikat. maaf kerana tidak dapat menghadirkan diri di KLIA.

ikatan persahabatan terjalin ketika di SEMESTi. kenal kat sana. sampai la sekarang, hidup sebagai seorang sahabat yang bermakna.

bila ko dah terbang dan sambung perjuangan dalam bidang pencarian ilmu di sana, dalam masa beberapa tahun akan datang, hang out memang tidak akan disertai ko. huhuhuhu..... nanti, xde la aku nak ke Bota dulu b4 g Ipoh atau Teluk Intan. atau singgah ke Bota saje2 nak bersembang. nanti, xde gak ko datang ke Sitiawan nak tgk wayang, mandi kat teluk batik, jalan2 kat lumut.

huhuhuhuhu....
semoga ko berjaya di sana,
tidak melupakan sahabat2 lain di sini,
pandai membawa diri(jgn bile ko balik cnie, ko berubah jdi tut plak)
sentiasa memilih jalan yang benar,
pegangan utama adalah agama.

aku pasti ko pun tahu semua tue...

jumpe lagi...~~~~~~










x dapat nak tgk ko mengedik cm nie lagi kat atas sofa..hahahahah....
(xdpt nk teruskan lagi kata2, hati sudah terasa agk sedey~~~huhuhu)

p/s: takziah diucapkan kepada sahabat Fitri Izzat bin Abdul Hamid atas pemergian ayah nya iaitu arwah pakcik hamid pada beberapa hari yang lepas. moga arwah dicucuri rahmat dan diberkati ALLAH. sedekahkan al-fatihah kepada arwah. Al-fatihah

7 comments:

eida said...

cdey plak ble kaw tls post tok adib tue,,
sob3..=(

fitri izzat tu tom kn?
aku tak tahu pun ayah dy mnggal..
nt tlg smpykn slm takziah aku ea,,

tingtong said...

heeeeeeeeeeeeeeeee


friend comes and go. ;D

5 years together make the rtionship goes splendid ya!

itulah keistimewaan duduk asrama.

form 1-homesick

form 5-liat mcm nak mati nak kluar


anyway congrats ya kwn Naqib

US university mana?

kukuchimachikumi said...

weh...

smpaikn takziah aq kt die...

x tau pn..

ko pn,,,

jgn sdh2...

aq kn ad....

pencari sejati said...

eida..
agk sedey la kan..huhu..
insyaALLAH, aku tolong sampaikan

tingtong
btol tue...
huhuhu...
salam kenal

faten
huhuhu...

kryptonian child said...

weyh...
asal x gtau awal2...
ckp abe nk fly lmbt lg.....
sdey tol.
huhuhu...

shakinah said...

ble fly?

pencari sejati said...

ibnu garit
die kan slalu berkata-kata begitu...
ala..dh fly dh pun...
tgg jer la aku fly plak..haha

shakinah..
ari rabu lepas fly nyer