Jan 28, 2009

aStAr!!

hohoho...
skrun nie aku ad kat UM...
kan aku ad bgtw yg aku nk join debat ASTAR.. tp nk wat cm ner kan.. x kesampaian la hasrat aku..



even cm 2 pun, aku stil dpt pegi untk jadi pemerhati...
saje menimba ilmu yg ad...
aku pun kureng lg ilmu aku... so, kene la berusaha skit untk tambah ilmu...
aku pg sendiri...


kul 11.15 naek bas dr manjung..
sampai kat pudu dlm kul 3 stgh... dh la wak2 2 hujan...
pas2, aku nk kene beli tiket balik ari sab2 nie dulu.. kul 10.30 mlm..
on da way nk g naek lrt ke masjid jamek, aku terserempk dgn arif, budak IPSM.
budak debat gk. die masuk tp pg sendiri. antara IPG yg aktif dlm debat IPSM lah. selain 2, IPIS n IPKent. cm I4P, br nk mengorak langkah la katekan.....



so, ktorg decide la pg same2 ke UM 2... aku pun x brape nk tau nk pegi UM nie..
mule2 naek lrt ke masjid jamek, pas2, dr masjid jamek, tuko lrt naek ke universiti...
dr c2, ktorg turun, ambek teksi trus ke UM...
dh sampai UM, aku kene tunggu akk aku. sbb nyer aku ikut team UPm..

skrun nie, timbul persoalan...
aku nk sokong sape nie??
UPM atau IPG??
huhuhuhu...



hanya aku yg tau jawapan nyer...
hohoho...
bile dh sampai cnie, aku jumpe beberape ex-senior aku cm amar reza, azam batch fakrul n ISMAL....
rais kate nnt die nk jumpe aku... ibnu plak nk dtg petg esok...





SO.. nie la cite 1st day aku kat cnie...
nnt kalo ad mase lg aku update la...
cau~

4 comments:

syaza said...

yg tu debat english ker melayu?
kt u pown still ada debat eh?
owh...

abg naqib sokong yg mana??

Adib said...

syaza ?? explain skeyt naq

farid said...

abang.....sok i blk kL la...x best nya~~~~ ;P

pencari sejati said...

syaza
debat bahasa melayu la...
kat u stil ad debat..
n, abg sokong mane erk? hehehe...
ad lor...

abe?
xnk la ulang balik, bace kat ats 2...
aku xnk name NAQ la!!
huhuhu...

ally
er..
sape abg?? adib kah?? hahahha
nnt kite bley jumpe kat kayl
hahaha