Jan 5, 2009

kEmBaLi ke TeMpAt MeNgHaSiLkAN GuRu CeMeRLaNg

alhamdulilah... akhir nye aku selamat sampai g ke tempat yg penuh cabaran n dugaan(btol la). aku yg driver dr sitiawan untk sampai ke pulau mutiara nie(aku xpenah pun jumpe mutiara)
aku mahu meringan kan beban ayah aku supaya apabila beliau pulang nnt, tidak terasa penat.
jikalau ikut kan hati nie, mmg nk balik naek bas, tp terpakse gk naek kete untk mengangkut printer aku yg beso gedabak nie(tp canggih gile). syukur dh ad printer nie.. even beso pun, still bergune untk aku. sbb nyer bley print dgn cepat n pantas. berbeza dgn printer lain. sesuai untk manusia yg slalu wat assigment last2 minute(aku kah manusia itu?)

aku sampai dlm kul 3.45 ptg td. blok tetap same, bilik tetap same, roomate tetap same, sumer nyer same kot... hehehe(aaarrggghhhh!! result xkuar lg) huhuhu...
blok GAJUS yg cemerlang, gemilang dan terbilang(btol la!!) hahaha

nie la no bilik aku n roomate aku. si chawe 2.(die ngah tido wak2 aku post nie) hahaha. nie la no bilik yg paling femes dikalangn blok GAJUS(menipu jer tau nye). sungguh gumbire hati aku bile bilik aku x berubah. hepi2!!

korg nmpk x bende beso kat tepi 2. 2 la printer yg beso gedabak 2. jenis HP Officejet Pro k5300. mmg sungguh laju beb. gua x tipu... nie la gk tempt aku belajo, study, wat assigment, membace, termenung n macm2 yg berfaedah la....
nie katil aku. dh bersangkut baju kemeja yg akan aku pakai esok. siap digosok.hehehe. rajin nyer(anok sapo nie). bilik aku nie bese jer. 2 org satu bilik. alhamdulilah ad tempt berteduh. dr manusia yg sengsare yg hanya berbumbungkan langit, berlantai kan tanah? syukur2. bilik aku nie pun xde la secantik budak dok shah alam n taylor 2... hehehe


nie plak tempt aku wat keje2 yg x berfaedah...hahaha.. makan, minum, wat jamuan bilik, merepek2 sambil telan kerepek... nie pun aku br beli dr TESCO yg cume bersebelahan jer dgn tempt aku nie. syukur2 aku ditempt kan di sini...hehe

bermula la semestar ke 2 aku di sini. sok dpt result. cuak pun ad nie... huhuhu... korg dh tau kan no bilik aku, kat blok mane? so?? pe la.. jemput la dtg beramai-ramai.. haha.. Teh Wangi Ros akan disediakan untk tetamu yg datang.. sila2!! sila2!!...
nk tido dulu.. dh kol brape nie? 1 pg!! sok ad kelas.. ok2.. cau, salam n nyte
(bak kate abe, "betiqeu~"...)

7 comments:

note said...

selamat belajar Z???
kalo ko balik sitiwan nnti cantact lar aku k??
aku mybe dh da kat manjong time 2..
kah3...

syaza said...

oh...abg naqib nk jd ckgu rupanya...
hmm...
ganbatte nee!!

Adib said...

bapak burknye bilik ko hahaha
yg x tahannyer gula garam segala
semua ada
ko ni nak men masak2 ke ha
hahahahah

~cik manis~ said...

mktb persekutuan x bes!
mktb bainun lg bes..
bluekkkk
:P

farid said...

ermmm...ermmm

pencari sejati said...

mr i
selamat belajar z?? nape ad ??
pelik..haha
nape ko mayb kat manjung?
menyemak jer(musti manis x suke)hahaha

syaza
tq2.. gud luck gk pmr

abe ku?
kutuk siot.. sabo jer la...
haah, aku nk maen masak2 dgn chawe

monis
I4P lg bes la dr IPBainun!!
haha

ally
erm erm?
tahan ber** ker?

+V.u.S.n.H+ said...

eyt...lupe lak..
salam~
hehe~
eyh..teh wangi ros??
bli kt tesco ke?
aiyak..kta nk boikot...
isk3~